Η ερευνητική ομάδα του Εργαστηρίου Δομικών Υλικών αποτελείται στο παρόν στάδιο από 2 ακαδημαικούς, 2 μεταδιδακτορικούς ερευνητές και ένα αριθμό μεταπτυχιακών φοιτητών (επιπέδου MEng, MSc και PhD). Το εργαστήριο απασχολεί επίσης αριθμό προπτυχιακών φοιτητών σε μια προσπάθειά του να καλλιεργήσει σε αυτά τα άτομα την ερευνητική κουλτούρα. Περιστασιακά, το εργαστήριο φιλοξενεί επίσης στους χώρους του επισκέπετες ερευνητές και άλλο επιστημονικό προσωπικό.

Η ομάδα του Εργαστηρίου Δομικών Υλικών στηρίζεται στις ερευνητικές και άλλες της δραστηριότητες από ένα Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό (κάτοχο Διδακτορικού Διπλώματος) και ένα Τεχνικό.

Αν επιθυμείτε να γίνετε και εσείς μέλος της ομάδας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., οι οποίοι θα σας ενημερώσουμε για τις δραστηριότητες του εργαστηρίου και τυχόν ανάγκες σε ερευνητικό προσωπικό. Μπορείτε επίσης να ελέγχετε από καιρό εις καιρό την ιστοσελίδα μας, καθώς επίσης και τη σελίδα του Πανεπιστημίου Κύπρου όπου δημοσιεύονται οι Κενές Θέσεις, προκειμένου να ενημερώνεστε για Νέες Θέσεις σε Χρηματοδοτούμενα Ερευνητικά Προγράμματα.