Σύντομο χρονολόγιο της παρουσίας του Θ.Ε.ΠΑ.Κ. στο εξωτερικό

1998, Ιούνιος                     Παγκόσμια πρώτη του Χρονικού της Κύπρου του Λεοντίου Μαχαιρά στο Αρχοντικό Αξιοθέας στη Λευκωσία.

1998, Ιούνιος                     Το Χρονικό της Κύπρου παρουσιάζεται στην Ιθάκη στo πλαίσιo του 21ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου και κερδίζει το Α’ Βραβείο Σκηνοθεσίας.

1998, Ιούλιος                     Παραστάσεις του Χρονικού στο Αναγεννησιακό Φεστιβάλ Ρεθύμνου (Φορτέτζα) και στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου (Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις»).

1998, Σεπτέμβριος            Το Χρονικό παρουσιάζεται στην Ακαδημία Αθηνών με διάλεξη του Μιχάλη Πιερή και συναυλία του Ευαγόρα Καραγιώργη με τα τραγούδια της παράστασης.

1998, Σεπτέμβριος            Το Χρονικό της Κύπρου του Μαχαιρά παίζεται στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Νέας Πεντέλης.
Yπό την αιγίδα και τη στήριξη τού τότε Aναπληρωτή Yπουργού

Eξωτερικών της Eλλάδας, Γιάννου Kρανιδιώτη.

1999, Ιούνιος                     Πρώτη παράσταση του Φιάκα του Δημοσθένη Μισιτζή στο Αρχοντικό Αξιοθέας.

1999, Αύγουστος               Ο Φιάκας παρουσιάζεται στο Αναγεννησιακό Φεστιβάλ Ρεθύμνου (Φορτέτζα).

2000, Απρίλιος – Μάιος    Το Χρονικό του Μαχαιρά παρουσιάζεται στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

2000, Αύγουστος               Η μετάφραση της Λυσιστράτης του Αριστοφάνη στην κυπριακή διάλεκτο από τον  Κώστα Μόντη, με δραματουργική επιμέλεια του Μιχάλη Πιερή παρουσιάζεται για πρώτη φορά
στο Αναγεννησιακό Φεστιβάλ Ρεθύμνου (Θέατρο «Ερωφίλη», Φορτέτζα) και στη Διεθνή Συνάντηση Πανεπιστημιακού Θεάτρου στην Αρχαία Ολυμπία.

2000, Σεπτέμβριος            Πρώτη παράσταση της Λυσιστράτης στο Αρχοντικό Αξιοθέας.

2001, Ιούλιος                     Πρώτη παράσταση της Ρωμιοσύνης του Βασίλη Μιχαηλίδη στο Αρχοντικό Αξιοθέας.

2001, Αύγουστος               Η Ρωμιοσύνη παρουσιάζεται στη Μονή Αρκαδίου, στο Αναγεννησιακό Φεστιβάλ Ρεθύμνου (Θέατρο «Ερωφίλη», Φορτέτζα) και στο Φραγκοκάστελο της Κρήτης.

                                           Το Θ.Ε.ΠΑ.Κ. συμμετέχει με το έργο Ρωμιοσύνη στη Διεθνή Συνάντηση Πανεπιστημιακού Θεάτρου στην Αρχαία Ολυμπία.

2001, Σεπτέμβριος            Το Χρονικό του Μαχαιρά παρουσιάζεται στον Μυστρά στo πλαίσιo των πανελλήνιων εκδηλώσεων «Βυζαντινές Ημέρες», υπό την αιγίδα του τότε Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου.

2002, Ιούλιος                     Παράσταση του Χρονικού του Mαχαιρά στο Συμπόσιο Κυπριακού Πολιτισμού και Τέχνης στο Μόναχο της Γερμανίας.

2003, Αύγουστος               Το Θ.Ε.ΠΑ.Κ. συμμετέχει στη Διεθνή Συνάντηση Πανεπιστημιακού Θεάτρου στην Αρχαία Ολυμπία με το Άσμα του Γιοφυριού.

2003, Σεπτέμβριος            Πρώτη παράσταση του Άσματος του Γιοφυριού στο Αρχοντικό Αξιοθέας.

2004, Ιανουάριος              Το Άσμα του Γιοφυριού παρουσιάζεται στην Ποντετέρα της Ιταλία στο Κέντρο θεατρικής έρευνας των Jerzy Grotowski και Thomas Richards.

2005, Αύγουστος               Η παραγωγή του Θ.Ε.ΠΑ.Κ. του Ερωτόκριτου του Κορνάρου παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Κρήτη με παραστάσεις στο Ρέθυμνο, το Πάνορμο, την Αργυρούπολη, το Σπήλι, το Πέραμα και τον Πλακιά.

2005, Σεπτέμβριος            Πρώτη παράσταση του Ερωτόκριτου στο Αρχοντικό Αξιοθέας.

2005, Οκτώβριος               Ο Ερωτόκριτος παρουσιάζεται στην Αθήνα στο Θέατρο «Σφενδόνη» της Άννας Κοκκίνου και στα Ιωάννινα στο πλαίσιο του ΣΤ’ Διεθνούς Συνεδρίου «Neograeca Medii Aevi».

2006, Ιούλιος                     Παράσταση του Ερωτόκριτου στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου.

2006, Ιούλιος                     Περιοδεία του Θ.Ε.ΠΑ.Κ. στην Κρήτη με παραστάσεις του Ερωτόκριτου στο Ηράκλειο (Τεχνόπολις), στην Ιεράπετρα (Παλιό Τζαμί), τη Σητεία (Ενετικό Φρούριο Καζάρμα), τον Άγιο Νικόλαο (1ο Γυμνάσιο),
και στο Φεστιβάλ «Υακίνθεια» στα Ανώγεια.

2006, Οκτώβριος               Ο Ερωτόκριτος παρουσιάζεται στο Α’ Διεθνές Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα «Λαϊκός Πολιτισμός και Εκπαίδευση» στον Βόλο.

2006, Οκτώβριος               Παράσταση του Ερωτόκριτου στα Χανιά, Κρήτης, στο πλαίσιο του Ι’ Διεθνούς Κρητολογικού Συνεδρίου.

2007, Απρίλιος – Μάιος    Περιοδεία στη Γερμανία. Ο Ερωτόκριτος παρουσιάζεται στο Μιούνστερ, Αμβούργο και Μόναχο.

2007, Ιούλιος                     Ο Ερωτόκριτος παρουσιάζεται στον Πύργο Ηλείας, στο πλαίσιο του θεσμού «Ημέρες Κύπρου-Ηλείας2007» (Α Κύκλος).

2008, Απρίλιος                  Το Χρονικό του Μαχαιρά παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, στο Πλαίσιο του Δ΄ Διεθνούς Κυπρολογικού Συνεδρίου.

2008, Ιούλιος                     Το Χρονικό του Μαχαιρά και ο Ερωτόκριτος παρουσιάζονται στο Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου.

2008, Σεπτέμβριος            Παραστάσεις του Ερωτόκριτου στο Αργυρόκαστρο και τους Αγίους Σαράντα στην Αλβανία.

2008, Σεπτέμβριος            Παράσταση της Το Άσμα του Γιοφυριού στο Ελληνικό Γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου.

2008, Οκτώβριος               Παραστάσεις του Ερωτόκριτου στο Στρασβούργο και το Άμστερνταμ.

2009, Φεβρουάριος          Το Χρονικό του Μαχαιρά παρουσιάζεται στο Παρίσι, στο Aμφιθέατρο Richelieu της Σορβόννης.

2009, Μάιος                      Παράσταση της Ρωμιοσύνης του Βασίλη Μιχαηλίδη στους Εργάτες.

2009, Μάιος                      Παράσταση της Ρωμιοσύνης του Βασίλη Μιχαηλίδη στο Προσφυγικό Σωματείο «Το Λευκόνοικο» Λάρνακας-Αμμοχώστου.

2010, Μάιος                      Παράσταση του Άσματος του Γιοφυριού στο ιστορικό Palazzo della Cultura στην Κατάνια σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Κατάνιας,
με την ενσωμάτωση αφηγητή και ορισμένων σκηνών στην ιταλική γλώσσα.

2010, Ιούνιος                     Παρουσίαση της δισυπόστατης παράστασης του Ερωτόκριτου στα ελληνικά και στα ιταλικά στο Palazzo Chiaramonte-Steri Chiostro στο Παλέρμο, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Παλέρμο.

2010, Ιούνιος                     Παράσταση του Άσματος του Γιοφυριού στο Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης (Ελλάδος) στην Αθήνα.

2010, Ιούνιος                     Παράσταση της Λυσιστράτης σε μετάφραση του Κώστα Μόντη στο Μιτσερό, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Μιτσερού (Αμφιθέατρο Κωστή Δαμιανού).

2010, Ιούνιος                     Παράσταση της Λυσιστράτης σε μετάφραση του Κώστα Μόντη στο Ριζοκάρπασο, σε συνεργασία με το Ελληνικό Γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου.

2010, Ιούλιος                     Παράσταση του Άσματος του Γιοφυριού στους Εργάτες, σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Πολυτέκνων Εργατών.

2010, Ιούλιος                     Παράσταση του έργου Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζαιρη του κόσμου στο Μιτσερό, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Μιτσερού (Αμφιθέατρο Κωστή Δαμιανού).

2010, Αύγουστος               Παράσταση της Λυσιστράτης στα Χανιά σε συνεργασία με την Εταιρεία Κρητικών Σπουδών και το Ίδρυμα Καψωμένου.

2010, Σεπτέμβριος            Παράσταση της Λυσιστράτης στο Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ΄ στη Λευκωσία προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού σκοπού του Ραδιομαραθωνίου για παιδιά με ειδικές ανάγκες, σε συνεργασία με τη Λαϊκή Τράπεζα.

2010, Οκτώβριος               Παράσταση του Ερωτόκριτου στη Λεμεσό, σε συνεργασία με το Θέατρο Ριάλτο.

2010, Οκτώβριος

- Νοέμβριος                       Παρουσίαση της δισυπόστατης παράστασης του Ερωτόκριτου στα ελληνικά και στα ιταλικά, στη Βενετία, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ca Foscari της Βενετίας (Auditorium Santa Margherita), στην Τεργέστη, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Τεργέστης (Museo Revoltella), και στη Ρώμη, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Sapienza (Theatro Vascello).

2011, Ioύνιος                     Πρώτη παρουσίαση της παράστασης Διγενής Ακρίτας στο Αρχοντικό της Αξιοθέας.

2011, Ioύλιος                     Παρουσίαση της παράστασης Το Άσμα του Γιοφυριού με ενσωμάτωση αφηγητή στα γερμανικά, στο Αμβούργο, στο Βερολίνο και στο Μόναχο, σε συνεργασία με τα ομώνυμα πανεπιστήμια τους αντίστοιχα.

2011, Ioύλιος                     Παρουσίαση της παράστασης Το Άσμα του Γιοφυριού στα Χανιά σε συνεργασία με την Εταιρεία Κρητικών Σπουδών και το Ίδρυμα Καψωμένου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου «Λαϊκός πολιτισμός της Κύπρου και της Κρήτης».

2011, Ιούλιος                     Παράσταση του Άσματος του Γιοφυριού στο Παραλίμνι, σε συνεργασία με τον Δήμο Παραλιμνίου.

2011, Ιούλιος                     Παράσταση του Άσματος του Γιοφυριού στο Μιτσερό, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Μιτσερού.

2011, Σεπτέμβριος            Παράσταση του Ερωτόκριτου στους Εργάτες, σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Πολυτέκνων Εργατών.

2011, Σεπτέμβριος            Φιλανθρωπική παράσταση του Άσματος του Γιοφυριού στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

2011, Οκτώβριος               Παράσταση του έργου Διγενής Ακρίτας στην Αγία Νάπα, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Αγίας Νάπας.

2012, Μάρτιος                  Το Άσμα του Γιοφυριού και η κυπριακή Λυσιστράτη του Κώστα Μόντη παρουσιάζονται στο King’s College του Λονδίνου, στο πλαίσιο του θεσμού Ελεύθερο Πανεπιστήμιο για την Ομογένεια.

2012, Απρίλιος                  Παραστάσεις του Ερωτόκριτου και του Χρονικού της Κύπρου στην Κρατική Σχολή Ξένων Γλωσσών στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 25η επέτειο από την ίδρυση του Τμήματος Νεοελληνικών.

2012, Οκτώβριος               Φιλανθρωπική παράσταση του έργου Το Χρονικό της Κύπρου του Λεοντίου Μαχαιρά στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου για παιδιά με ειδικές ανάγκες, σε συνεργασία με τη Λαϊκή Τράπεζα.

2012, Οκτώβριος               Το Χρονικό της Κύπρου του Λεοντίου Μαχαιρά παρουσιάζεται στην Αγία Νάπα, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Αγίας Νάπας.

2013, Απρίλιος                  Παράσταση του Άσματος του Γιοφυριού στο Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης, στο πλαίσιο Διεθνούς Συμποσίου Νεοελληνικών Σπουδών.

2013, Ιούλιος                     Πρώτη παράσταση του έργου Νερά της Κύπρου, της Συρίας, και της Αιγύπτου. Σπουδή στον “θεατρικό” Καβάφη στην Αξιοθέα.

2013, Ιούλιος                     Η παράσταση Νερά της Κύπρου, της Συρίας και της Αιγύπτου. Σπουδή στον “θεατρικό” Καβάφη παρουσιάζεται στο Θέατρο Φρυνίχου των Δελφών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που οργάνωσε το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών για την επέτειο των 150 χρόνων από τη γέννηση του Κ. Π. Καβάφη.

2013, Οκτώβριος               Παράσταση του έργου Το Άσμα του Γιοφυριού στην Αγία Νάπα, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Αγίας Νάπας.

2013, Νοέμβριος               Παράσταση του έργου Νερά της Κύπρου, της Συρίας, και της Αιγύπτου. Σπουδή στον “θεατρικό” Καβάφη στη Λεμεσό, σε συνεργασία με την Ε.Θ.Α.Λ.

2014, Απρίλιος                  Η παράσταση Νερά της Κύπρου, της Συρίας και της Αιγύπτου. Σπουδή στον “θεατρικό” Καβάφη παρουσιάζεται στο Θέατρο Vascello της Ρώμης (σε δίγλωσση μορφή, ελληνικά και ιταλικά)

2014, Απρίλιος                  Παράσταση Νερά της Κύπρου, της Συρίας και της Αιγύπτου. Σπουδή στον “θεατρικό” Καβάφη στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν στην Αθήνα.

2014, Σεπτέμβρης             Παράσταση της Λυσιστράτης στο Αρχαίο Θέατρο του Κουρίου, στο πλαίσιο του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος 2014, που διοργάνωσαν το Κυπριακό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου, οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού.

2014, Σεπτέμβριος            Παράσταση του Χρονικού της Κύπρου στο Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης (Μ.Ι.Ε.Τ.) στην Αθήνα.

2014, Οκτώβριος               Παράσταση του έργου Νερά της Κύπρου, της Συρίας και της Αιγύπτου. Σπουδή στον “θεατρικό” Καβάφη στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών της Θεσσαλονίκης.

2015, Ιούλιος                     Παραστάσεις του Ερωτόκριτου με αφορμή τη 10η επέτειο από την πρεμιέρα του έργου, στα Χανιά (Πύργος Αλικιανού), τα Ανώγεια (Περαχώρι), το Ρέθυμνο (Κυπαρίσσι – Θέατρο των Αγρών) και τη Σητεία (Ενετικό Φρούριο Καζάρμα) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης.

2015, Σεπτέμβριος            Παράσταση του Ερωτόκριτου στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας.

2015, Οκτώβριος               Παραστάσεις του Άσματος του Γιοφυριού στη Γρανάδα (Aula Magna της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Γρανάδας) και στη Βαρκελώνη (Παλάτσο Arxiu de la Corona d´Aragon).

2015, Οκτώβριος               Παράσταση του έργου Νερά της Κύπρου, της Συρίας, και της Αιγύπτου. Σπουδή στον “θεατρικό” Καβάφη στην Κομοτηνή, σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου για την επέτειο 20 χρόνων λειτουργίας του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Δ.Π.Θ. «Ταυτότητες: γλώσσα και λογοτεχνία».

2015, Οκτώβριος               Η παράσταση Νερά της Κύπρου, της Συρίας, και της Αιγύπτου. Σπουδή στον “θεατρικό” Καβάφη παρουσιάζεται στην Αγία Νάπα, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Αγίας Νάπας.

2016, Μάιος                      Παράσταση του έργου Νερά της Κύπρου, της Συρίας και της Αιγύπτου. Σπουδή στον “θεατρικό” Καβάφη στο Museo Archeologico Salinas του Παλέρμου, σε συνεργασία με το Σικελικό Ινστιτούτο Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών «Bruno Lavagnini».

2016, Ιούν. - Σεπτ.             Παραστάσεις του έργου του Χρονικού της Κύπρου του Λεόντιου Μαχαιρά σε συνεργασία με την εταιρεία Medochemie, στο Αρχοντικό Αξιοθέας (9 Ιουλίου), στο Αρχαίο Ωδείο Πάφου (11 Ιουνίου), στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου (19 Ιουλίου) και στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Λάρνακας (16 Σεπτεμβρίου).

2016, Ιούλιος                     Φιλανθρωπική παράσταση του έργου Λυσιστράτη στο Προεδρικό Μέγαρο, σε συνεργασία με τη Λέσχη Λαϊονές Λευκωσίας- Κερύνειας.

2016, Οκτώβριος               Παράσταση του έργου Λυσιστράτη στην Αγία Νάπα, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Αγίας Νάπας.

2017, Μάρτιος                  Παράσταση της Pωμιοσύνης στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, σε συνεργασία με την ΠΟΕΔ Λάρνακας.

2017, Απρίλιος                  Παρουσίαση της παράστασης Νερά της Κύπρου της Συρίας και της Αιγύπτου. Σπουδή στον “θεατρικό” Καβάφη, στο θέατρο του Πολυπολιτισμικού Κέντρου Podium Mozaiek του Άμστερνταμ, μετά από ιδιαίτερη πρόσκληση του Τμήματος Νεοελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ, σε συνεργασία με την Ολλανδική Εταιρεία Νεοελληνικών Σπουδών και το Ίδρυμα Μουσικών και Παραστατικών Τεχνών Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής.

2017, Μάιος                      Παράσταση της Λυσιστράτης στο Aρχαίο Θέατρο του Kουρίου στη Λεμεσό.

2017, Iούνιος                     Παράσταση της Pωμιοσύνης του Bασίλη Mιχαηλίδη στο Aρχαίο Θέατρο του Kουρίου στη Λεμεσό, σε συνεργασία με την εταιρεία Medochemie.

2017, Ιούνιος                     Το Χρονικό της Κύπρου παρουσιάζεται στον Moυτουλλά, στο Περιφερειακό Σχολείο Μαραθάσας, ύστερα από πρόσκληση του Συνδέσμου Αποδήμων Μουτουλλά.

2017, Σεπτέμβριος            Παράσταση της Ρωμιοσύνης, στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ στη Λεμεσό.

2017, Οκτώβριος               Επετειακή εκδήλωση για τα 20χρονα του ΘΕΠΑΚ και του Πολιτιστικού Φεστιβάλ.

2017, Οκτώβριος               Παρουσίαση της σπονδυλωτής παράστασης «Θεατρικές περιηγήσεις στον Μεσαίωνα και την Αναγέννηση», στο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας.

2017, Οκτώβριος               Παράσταση της Pωμιοσύνης του Bασίλη Mιχαηλίδη στο Μεσαιωνικό Κάστρο στη Λάρνακα, σε συνεργασία με την εταιρεία Medochemie.

2017, Δεκέμβριος              Πρεμιέρα της παράστασης «Παγκόσμιον Άσμα (Προμηθέας Δεσμώτης)» του Χριστόδουλου Γαλατόπουλου, Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστική Πρωτεύουσα, Πάφος 2017»

2018, Μάρτιος                   Παράσταση της Pωμιοσύνης του Bασίλη Mιχαηλίδη στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, σε συνεργασία με τη Λέσχη Lions Λάρνακας-Αμμοχώστου.

2018, Μάρτιος                   Παρουσίαση της σπονδυλωτής παράστασης «Από τον Σοφοκλή στον Λόρκα, 12+1 συγκρουσιακοί αγώνες κατά το αρχέτυπο μοντέλο της Αρχαίας Ελληνικής Τραγωδίας», στο Θέατρο Ένα, με ανοιχτή συζήτηση στο τέλος. Στο φουαγιέ του Θεάτρου λειτούργησε αναδρομική έκθεση για την 20χρονη διαδρομή του ΘΕΠΑΚ.

2018, Ιούνιος                     Παράσταση του Ερωτόκριτου του Βιτσέντζου Κορνάρου στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, σε συνεργασία με την εταιρεία Medochemie.

2018, Ιούλιος                     Παράσταση της Ρωμιοσύνη του Βασίλη Μιχαηλίδη, στο υπαίθριο αμφιθέατρο «Τάσος Μητσόπουλος» στο Λύκειο Αραδίππου.

2018, Ιούλιος                     Παράσταση του έργου Παγκόσμιον Άσμα του Χριστόδουλου Γαλατόπουλου, στην Εταιρεία Κρητικών Σπουδών – Ίδρυμα Καψωμένου, στον Πύργο Αλικιανού στα Χανιά.

2018, Σεπτέμβριος            Παράσταση του Ερωτόκριτου στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, σε συνεργασία με την εταιρεία Medochemie.

2018, Οκτώβριος               Παράσταση του Ερωτόκριτου στο Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου, σε συνεργασία με την εταιρεία Medochemie.

2019, Απρίλιος                  Το «δειν» παρουσιάστηκε στη Μεσαιωνική Έπαυλη Αρχαιολογικού Χώρου Παλαιπάφου στα Κούκλια, σε εκδήλωση με θέμα «Το ερωτικό βλέμμα στην κυπριακή ποίηση.

2019, Ιούνιος                     Παράσταση Το Άσμα του Γιοφυριού, στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, σε συνεργασία με την εταιρεία Medochemie.

2019, Ιούλιος                     Παράσταση της Λυσιστράτης, στο υπαίθριο αμφιθέατρο «Τάσος Μητσόπουλος» στο Λύκειο Αραδίππου, σε συνεργασία με τον Δήμο Αραδίππου.

2019, Ιούλιος – Αύγουστος Παραστάσεις του Ερωτόκριτου σε περιοδεία στην Κρήτη: στο Ηράκλειο (Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης»), στα Χανιά (Εταιρεία Κρητικών Σπουδών – Ίδρυμα Καψωμένου) και στο Ρέθυμνο (Θέατρο «Ερωφίλη», Φορτέτζα).

2019, Οκτώβριος               Παράσταση Το Άσμα του Γιοφυριού, στο Δημοτικό Θέατρο  Λάρνακας, σε συνεργασία με την εταιρεία Medochemie.

2020, Ιούλιος                     Παράσταση Το Άσμα του Γιοφυριού, στο υπαίθριο αμφιθέατρο «Τάσος Μητσόπουλος» στο Λύκειο Αραδίππου, σε συνεργασία με τον Δήμο Αραδίππου.