Η συμμετοχή στο Θεατρικό Εργαστήρι του Πανεπιστημίου Κύπρου είναι ανοιχτή για όλους τους φοιτητές, μεταπτυχιακούς και πτυχιούχους του Πανεπιστημίου Κύπρου, ανεξαρτήτως τμήματος ή επιστημονικού πεδίου, που ενδιαφέρονται για το θέατρο και επιθυμούν να λάβουν μέρος στις δραστηριότητες του Θ.Ε.ΠΑ.Κ.

Η συμμετοχή είναι εθελοντική και αφιλοκερδής. Δεν υπάρχουν τέλη εγγραφής ή άλλο αντίτιμο πέρα από την ευχαρίστηση που δίνει η ενασχόληση με το θέατρο και τον πολιτισμό.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν σύντομο μήνυμα με θέμα «Συμμετοχή στο Θ.Ε.ΠΑ.Κ.» στην υπεύθυνη παραγωγής του Θεατρικού Εργαστηρίου, Σταματία Λαουμτζή, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., σημειώνοντας τα στοιχεία τους (όνομα, τηλέφωνο, ιδιότητα, Τμήμα).
Στην απάντηση που θα λάβουν, θα ενημερωθούν για την ημερομηνία και την ώρα της πρώτης προγραμματισμένης πρόβας του Θ.Ε.ΠΑ.Κ., στην οποία και θα προσκληθούν.