Καλωσορίσατε!

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα του κλινικού μας εργαστηρίου «ACThealthy».

Είμαστε ένα εργαστήριο στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστήμιο Κύπρου, κάτω από την καθοδήγηση της Κλινικής Ψυχολόγου και Αναπλ. Καθηγήτριας, Δρ. Μαρία Καρεκλά, το οποίο αποτελείται από μεταδιδακτορικούς, διδακτορικούς, μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές Ψυχολογίας, Κλινικής και Σχολικής Ψυχολογίας.

Στόχος του εργαστηρίου μας είναι η παραγωγή ψηλής ποιότητας έρευνας στον τομέα της ανθρώπινης συμπεριφοράς και υγείας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην κατανόηση μηχανισμών που οδηγούν σε προβλήματα σχετικά με ψυχοπαθολογία (π.χ. άγχος), στη δημιουργία προγραμμάτων που στοχεύουν στη μείωση του ανθρώπινου πόνου και την αύξηση της ποιότητας ζωής. 

Διεξάγουμε βασικές και εφαρμοσμένες έρευνες μέσα στα πλαίσια του Θεωρητικού υπόβαθρου και θεραπευτικής προσέγγισης της Θεραπείας Αποδοχής και Δέσμευσης και Γνωστικο-συμπεριφορικής προσέγγισης. 

Καλωσορίσατε και ελπίζουμε να βρείτε χρήσιμη την ιστοσελίδα μας. 

Ομάδα ACThealthy

 

E-Cigarette Cyprus Study

Καπνίζετε τσιγάρο ή ηλεκτρονικό τσιγάρο; Αν ναι ακολουθήστε τον σύνδεσμο εδώ για να απαντήσετε σε ερωτήσεις για να μας βοηθήσετε στην κατανόηση παραγόντων που σχετίζονται με το κάπνισμα. 
 
Η έρευνα χρηματοδοτείται από την Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων και έχει λάβει έγκριση από την Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής Κύπρου

COVID-19 IMPACT SURVEY

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο και συμπληρώστε ερωτηματολόγιο που είναι διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες στα πλαίσια διεθνούς έρευνας COVID-19 IMPACT

COVID-19 IMPACT SURVEY