Καλωσορίσατε!

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα του κλινικού μας εργαστηρίου «ACThealthy». Είμαστε ένα εργαστήριο στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστήμιο Κύπρου, κάτω από την καθοδήγηση της Κλινικής Ψυχολόγου και Αν. Καθηγήτριας, Δρ. Μαρία Καρεκλά, το οποίο αποτελείται από μεταδιδακτορικούς, διδακτορικούς, μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές Ψυχολογίας, Κλινικής και Σχολικής Ψυχολογίας. Στόχος του Εργαστηρίου μας είναι η παραγωγή ψηλής ποιότητας έρευνας στον τομέα της ανθρώπινης συμπεριφοράς και υγείας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην κατανόηση μηχανισμών που οδηγούν σε προβλήματα σχετικά με ψυχοπαθολογία (π.χ. άγχος), στη δημιουργία προγραμμάτων που στοχεύουν στη μείωση του ανθρώπινου πόνου και την αύξηση της ποιότητας ζωής.

Διεξάγουμε βασικές και εφαρμοσμένες έρευνες μέσα στα πλαίσια του Θεωρητικού υπόβαθρου και θεραπευτικής προσέγγισης της Θεραπείας Αποδοχής και Δέσμευσης και Γνωστικο-συμπεριφορικής προσέγγισης. Περισσότερες πληροφορίες για το σκοπό του εργαστηρίου μας θα βρείτε κάτω από το "Εργαστήριο".
 
Παρακαλούμε όπως πάρετε το χρόνο σας για να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας. Ενδιαφερόμενοι που θα θέλουν να παρακολουθήσουν κάποιες από τις εκπαιδεύσεις ή τα βιωματικά μας εργαστήρια μπορούν να κάνουν κλίκ εδώ. Ενδιαφερόμενοι φοιτητές που θα ήθελαν να γίνουν μέλη του εργαστηρίου μας κερδίζοντας έτσι πλούσιες ερευνητικές εμπειρίες, μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση που βρίσκεται στο "Εργαστήριο" / "Συμμετοχή στο Εργαστήριό μας". Ενδιαφερόμενοι ασθενείς μπορούν να πάρουν πληροφορίες από εδώ. παρακαλούμε όπως ρίξετε μια ματιά στις πληροφορίες που έχουμε για το κοινό, και μη διστάσετε να ζητήσετε οποιαδήποτε βοήθεια μέσω του e-mail μας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). 
 
Καλωσορίσατε και ελπίζουμε να βρείτε χρήσιμη την ιστοσελίδα μας.
 
Ομάδα ACThealthy