Χρύσω Αγαπίου
Λογιστής 1ης Τάξης 
Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΥΠΔ)

Ηλ. Ταχ. ΥΠΔ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Προσωπικό Ηλ. Ταχ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Τηλ.: +357 22894361 | Φαξ: +357 22894469
 
Η Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (ΥΠΔ) είναι υπεύθυνη για την παρακολούθηση της συμμόρφωσης με τον Γενικό Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 για τη Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ) εντός του Πανεπιστημίου Κύπρου. Ο ρόλος της είναι συμβουλευτικός. Τα κύρια καθήκοντα της ΥΠΔ είναι να ενημερώνει την διοίκηση και τις οργανωτικές οντότητες του Πανεπιστημίου Κύπρου (υπεύθυνους επεξεργασίας) για τις υποχρεώσεις τους και να παράσχει συμβουλές, εφόσον του ζητηθεί, σχετικά με το πότε και πώς θα πρέπει να διενεργηθεί εκτίμηση των επιπτώσεων της σχεδιαζόμενης πράξης. Η ΥΠΔ αποτελεί το σημείο επαφής μεταξύ του Πανεπιστημίου και του Γραφείου του Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.